Altres components

Altres components del ordinador son:

 

 

Ventilador: S’utilitza per refredar l’ordinador, és un dispositiu electromagnètic que té com a funció eliminar l’aire calent de l’interior del processador o altres dispositius de calefacció.

Targeta Gràfica: Una targeta gràfica és un circuit integrat que s’encarrega de processar les dades enviades pel processador de l’ordinador i convertir-les en informació visible i comprensible per l’usuari.

Hi ha dos tipus de gràfics integrats i gràfics

  • Els integrats són els instal·lats a qualsevol ordinador de fàbrica.
  • Els dedicats i es compren per separat i s’instal·len a l’ordinador.

 

Targeta de So:Una targeta de so és una targeta que permet a l’ordinador enviar informació d’àudio a equips d’àudio (com altaveus, auriculars, etc.). A diferència d’altres elements necessaris, la targeta no és necessària perquè l’ordinador funcioni.

Cable intern del PC:El cable de dades connecta la unitat al controlador de la unitat, que es troba a la targeta adaptadora o a la placa base.

Gravador de DVD / Blu-ray: És un tipus d’unitat de disc magnètic que utilitza ones làser o electromagnètiques pròximes a l’espectre en el procés de llegir o escriure dades en el disc òptic.

Caixa: La carcassa de la computadora s’utilitza principalment per a instal·lar físicament tots els components dins de la computadora, com la placa basi, el disc dur… etc.